Kraammassage met baby
oftewel
de-in-de-tuin-van-het-mama-worden-massage


Als je pas bevallen bent, heb je ontzettend veel aan je hoofd: je bent voor het eerst mama, je giert van de hormonen, je lichaam doet pijn, je moet voor je babytje zorgen, het huishouden moet blijven draaien, je wil tijd vinden voor je partner, je moet tijd vinden om eten te maken, tijd vinden om bezoek te ontvangen, tijd vinden om geboortekaartjes te versturen, tijd vinden om postnatale kine te doen en ga zo maar door…


Maar waar kan je de tijd vinden om dan ook nog eens voor jezelf te zorgen? Want een gelukkige mama is een gelukkige baby, toch? Maar hoe hard je ook je best doet om voor jezelf te zorgen, de momenten dat je weg bent om eventjes aan zelfzorg te doen en je kindje bij de oppas, of bij de papa of grootouders achterblijft, doe je niks anders dan aan hem/haar denken. 


Waarom niet een massage samen met je kindje. Hier kan het! Neem je babytje gezellig mee, leg het aan de borst (of fles) terwijl jij lekker gemasseerd wordt, leg het in een schommelstoeltje naast je, of pak hem/haar gewoon gezellig op je schoot. 


Als je baby’tje wat nodig heeft, gaat alle aandacht meteen naar de baby en zetten we jouw massage verder zodra de baby weer tevreden is! Jij kiest in welke lichaamsdelen je de meeste spanning voelt en waar je het liefst gemasseerd wil worden.

De kraammassage kan ook samen geboekt worden met de babymassage, wie weet valt je baby wel in een heerlijke diepe slaap na zijn massage, waardoor jij volledig kan genieten van je eigen uitgebreide ontspanningsmassage.