De helende hypnose massage
oftewel
de-kom-weer-in-je-eigen-kracht-massage

 

Een uniek concept waarbij je voorafgaand aan de massage een hypnose* ondergaat door een professioneel geschoolde massagetherapeut en een professioneel geschoolde hypnosedeskunde. 


Het doel van deze sessie is dat je eerst voor jezelf een intentie plaatst (bijvoorbeeld: ik wil terug meer in mijn eigen kracht komen in deze pittige levensfase) en dat we daar tijdens een hypnose mee aan de slag gaan om vervolgens helemaal te ontspannen en stress te ontladen tijdens een heerlijke ontspanningsmassage.


Wat moet je je voorstellen bij hypnose? Alvast niet dat je zal kakelen als een kip. Er bestaan helaas nog veel misvattingen rond hypnose. Het is zeker en vast geen hocus pocus of beangstigende tovenarij.

Hypnose is een wetenschappelijke techniek om je hersengolven in een toestand te brengen, waarbij ze toegankelijker zijn om suggesties op te nemen, zoals een meer ontspannen gevoel of een overtuiging die je wil veranderen in je leven. 


Tijdens de massage en de hypnose behoud je op elk moment 100% zelf de controle. Elke vorm van hypnose is zelfhypnose!


De helende hypnose massage wordt bovendien vooraf gegaan door een verkennend gesprek om samen te beslissen of dit soort massage iets voor jou is en of er geen tegenindicaties zijn. 


Indien gewenst, kan bij dit soort massage werkt worden met een holistische aanpak waarbij je voor de massage uitgenodigd wordt om ongezonde voedingsgewoontes en gedragingen te laten en dagelijks eventjes tijd te maken voor je lichaam, zowel conditie als qua rust om na deze sessie geestelijk en lichamelijk weer volledig in je eigen kracht te komen.


* Bekijk zeker ook bij werkwijze meer informatie over wat hypnose juist is